Αρνητική η Μαρίνα Πατούλη στο πρώτο τέστ ανίχνευσης
Σύνδεσμοι-Φορείς

Αρνητική η Μαρίνα Πατούλη στο πρώτο τέστ ανίχνευσης

Αρνητική στο πρώτο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού είναι η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό. Αρνητικό ήταν το τεστ και για τον γιο του ζευγαριού.

Η κ. Πατούλη θα πραγματοποιήσει και δεύτερο τεστ, την προσεχή Παρασκευή 4/12, προκειμένου -όπως ενημέρωσε η ίδια, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- να είναι 100% σίγουρη ότι είναι αρνητική στον κορωνοϊό, ενώ μέχρι τότε θα απέχει από κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά της.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της η κ. Πατούλη-Σταυράκη αναφέρει:

«Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα και των δυο βγήκαν αρνητικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Παράλληλα θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet