Βαθαίνει το «ρήγμα» μεταξύ Γιώργου Πατούλη και Παύλου Καμάρα
Αυτοδιοίκηση

Βαθαίνει το «ρήγμα» μεταξύ Γιώργου Πατούλη και Παύλου Καμάρα

Βαθαίνει το «ρήγμα» που έχει ανοίξει μεταξύ του προέδρου της ΚΕΔΕ και επικεφαλής της παράταξης Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση, Γιώργου Πατούλη και του προέδρου της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, Παύλου Καμάρα, με τον τελευταίο μάλιστα να προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Με αφορμή την «ηχηρή» αποχώρηση του Δήμου Αμαρουσίου από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων (ΣΒΑΠ – 21 ΟΤΑ), όπου ο κ. Π. Καμάρας κατέχει τη θέση του γενικού γραμματέα, την εξίσου «ηχηρή» απάντηση του Συνδέσμου στις «αιχμές που άφησε ο κ. Γ. Πατούλης, και την ανταπάντηση του τελευταίου, ανοίγει νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο ανδρών.

Ειδικότερα, η ΚΕΔΕ, σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Κύριε Καμάρα, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς» αναφέρει:

Δύο ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη της Αυτοδιοίκησης ενάντια σε μια Κυβέρνηση που επιχειρεί να αποδομήσει τον θεσμό που υπηρετούμε όλοι εμείς , τα στελέχη του Κινήματος Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση, με συνέπεια και ευθύνη, ο κ. Καμάρας προσφέρει για μια ακόμη φορά τις «χρήσιμες» υπηρεσίες του στην κυβέρνηση.

Με την επίθεσή του στο πρόσωπο του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, θέλει να προσφέρει «σανίδα σωτηρίας» στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, που θα ήθελε πολύ να μας δει διασπασμένους. Όσο όμως και να προσπαθήσει, δεν θα τα καταφέρει.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ θα επιβεβαιώσει την ενότητα και πανστρατιά του αυτοδιοικητικού κινήματος. 

Η πολιτική διαδρομή του κ. Καμάρα είναι γνωστή. Είναι  αυτός που στήριξε στις εκλογές της Περιφέρειας το 2014 αντίπαλη υποψηφιότητα  από αυτή της παράταξης την οποία δήθεν υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι το πρόσωπο που όταν οι πολίτες τον οδήγησαν σε πολιτική συνταξιοδότηση, επέλεξε να εξαργυρώσει τη  δήθεν κομματική του προσφορά σε καλοπληρωμένες θέσεις Συνδέσμων με μηδενική προσωπική προσφορά υπηρεσιών.

Είναι το πρόσωπο που δεν συνέβαλε ούτε κατ’ ελάχιστον στην επικράτηση της αυτοδιοικητικής μας παράταξης στις εκλογές της ΚΕΔΕ.

Η παράταξη που επικαλείται ο κ. Καμάρας δεν έχει ανάγκη από απόμαχους της πολιτικής , αλλά από καταξιωμένα κοινωνικά, επαγγελματικά κι επιστημονικά στελέχη. Από ανθρώπους με ξεκάθαρες ιδεολογικές αναφορές, αρχές κι αξίες.

Τέλος, θυμίζουμε στον κ. Καμάρα ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς. 

Από την πλευρά του, ο κ. Π. Καμάρας απαντά κι αυτός σε οξείς τόνους, κατηγορώντας τον κ. Πατούλη ότι «πετάει την μπάλα στην εξέδρα και λασπολογεί».

Στην ανακοίνωσή του, που έχει τίτλο «Σε σύγχυση και ταραχή ο κ. Πατούλης!», ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής αναφέρει:

Πετάει την μπάλα στην εξέδρα και λασπολογεί.

Αντί να απαντήσει στα εύλογα και αμείλικτα ερωτήματα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, που συνόδεψε την αποχώρηση του Δήμου του απο τον ΣΒΑΠ, ερωτήματα που αφορούν μόνο στον ίδιο, ΚΡΥΒΕΤΑΙ πίσω από τους θεσμούς.

«Κανένας δεν κουνάει το δάκτυλο στον Δήμο Αμαρουσίου και στην ΚΕΔΕ»!!, «Διασπάται η Αυτοδιοικητική παράταξη»!

Δηλαδή για να γίνει σαφές: Όποιος τολμήσει να τα βάλει μαζί μου τα βάζει με τους θεσμούς!!!

ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. Άλλων όμως εποχών και καθεστώτων!

Και βέβαια λασπολογεί νομίζοντας, ανοήτως, ότι θα με πλήξει…

Και για τις δυο μεθόδους υπάρχει απάντηση.

Για το πρώτο η κοινωνία που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα! Την κρυστάλλινη πορεία τη δική μου και αυτή του κ. Πατούλη. Όπως και οι συνάδελφοι της Αυτοδιοίκησης. Που με εκλέγουν με συντριπτικά ποσοστά αποδοχής σε όποια υποψηφιότητα έχω βάλει. Που με περιβάλλουν με αγάπη και εκτίμηση.

Όσο για όσα συκοφαντικά λέει και γράφει εναντίον μου, τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη όπου θα κληθεί να απολογηθεί σύντομα.

Παύλος Καμάρας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet