Βράβευση του προέδρου του ΣΠΑΠ, Βλάσση Σιώμου, από τον ΠΕΣΥΔΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Βράβευση του προέδρου του ΣΠΑΠ, Βλάσση Σιώμου, από τον ΠΕΣΥΔΑΠ

Τον πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και γενικό γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσση Σιώμο, βράβευσε ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), για τη μέχρι σήμερα προσφορά του, αναγνωρίζοντας δημόσια τη συμβολή του, στην κοινή προσπάθεια προστασίας και ανάδειξης του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

Την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΣΠΑΠ απένειμε ο αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ, δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας, Δημοσθένης Σταματάτος.

Παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα ήταν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης, ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου και αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΠΕΣΥΔΑΠ, Δημήτρης Τσατσαμπάς, ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΠΕΣΥΔΑΠ Μιχάλης Ευθυμιάδης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος και Νίκος Χουρσαλάς.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη βράβευση, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση να βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας. Ευχαριστώ πολύ τον ΠΕΣΥΔΑΠ για τη σημερινή βράβευση που αποτελεί για μένα ιδιαίτερη, διότι προέρχεται από συναδέλφους αυτοδιοικητικούς με τους οποίους έχουμε διανύσει και συνεχίζουμε να διανύουμε κοινή πορεία στην Αυτοδιοίκηση εδώ και δεκαετίες.

»Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΠΕΣΥΔΑΠ και φίλο Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, που για 15, ίσως και παραπάνω χρόνια, αγωνίζεται μαζί με όλους εμάς για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και πρωτοστατεί όποτε παραστεί ανάγκη σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας, χωρίς να λησμονούμε το σημαντικό έργο που επιτελεί μέσω του ΔΙΚΕΠΑΖ για τους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας.

»Θα ήθελα να συγχαρώ τους εθελοντές από όλες τις εθελοντικές ομάδες της Αττικής που μέρα νύχτα, χειμώνα καλοκαίρι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όλων των δράσεων πολιτικής προστασίας.

»Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική τη συνεργασία ανάμεσα στους Συνδέσμους των Δήμων της Αττικής που αναπτύξαμε τα τελευταία τρία χρόνια. Καταφέραμε πολλά στην προσπάθεια να βελτιώσουμε τις συνθήκες της δουλειάς μας προκειμένου να προστατέψουμε το περιβάλλον και όχι μόνον.

»Σας καλώ να εμβαθύνουμε περισσότερο αυτή τη συνεργασία γιατί βασισμένοι σε αυτήν, έχουμε πολλά ακόμη να καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet