Γαλάτσι: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στις 18 και 19 Οκτωβρίου στο ΠΑΛΑΙ
Αυτοδιοίκηση

Γαλάτσι: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στις 18 και 19 Οκτωβρίου στο ΠΑΛΑΙ

Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει ότι την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 12:30, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεϊκου – απέναντι από το Άλσος Βεΐκου), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ.

Ο Δήμος Γαλατσίου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα για την ώρα προσέλευσής τους στον χώρο διανομής των προϊόντων και οφείλουν να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ, την ταυτότητα ή το διαβατήριο, ενώ σε περίπτωση μη προσέλευσης του άμεσα δικαιούχου είναι απαραίτητο το άτομο που θα έρθει για να παραλάβει τα προϊόντα να έχει μαζί του εξουσιοδότηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφ’ ενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφ’ ετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες

Τηλ. επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 210 2222011 και 210 2933956.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet