Γαλάτσι Ζούμε Εδώ: Ένα σάιτ και… λίγο wi-fi δεν φέρνουν την ψηφιακή εποχή
Αυτοδιοίκηση

Γαλάτσι Ζούμε Εδώ: Ένα σάιτ και… λίγο wi-fi δεν φέρνουν την ψηφιακή εποχή

«Σε μια εποχή όπου όλοι μας επικοινωνούμε ανά δευτερόλεπτο και την ίδια ώρα περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο με τα smarphones και τους υπολογιστές μας, δεν μπορούμε να λέμε ότι το Γαλάτσι εντάχθηκε στη ψηφιακή εποχή δημιουργώντας ένα καινούργιο site και την προοπτική εγκατάστασης μερικών επιπλέον σημείων για wi–fi. Δεν είμαστε ένας γερασμένος Δήμος για να μιλάμε για αυτά. Είμαστε ένας Δήμος που έχει ραντεβού με την εποχή του».

Αυτό σημειώνει η δημοτική παράταξη Γαλάτσι Ζούμε Εδώ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Ζώμπο, σε ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία προσθέτει:

«Γνωρίζουμε πώς να αφήσουμε πίσω τη γραφειοκρατία, να σταματήσουμε τις πελατειακές σχέσεις και να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη. Χωρίς να χρειάζεται να έρθετε στο δημαρχείο για μια αίτηση. Γνωρίζουμε πώς να φτάσουμε στην εποχή μας.

»Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική. Οι συνταγές είναι γνωστές και είμαστε έτοιμοι να:

  • Παρέχουμε μια εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους Δημότες να αναφέρουν γρήγορα και εύκολα τα προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους (π.χ. λακκούβες, καμένες λάμπες, ογκώδη αντικείμενα κ.ά.).
  • Μεταδίδουμε live τα δημοτικά συμβούλια έτσι ώστε κάθε Γαλατσιώτης να βλέπει τι συζητούν αυτοί που τον εκπροσωπούν.
  • Εφαρμόσουμε το e-ΚΕΠ όπου κάθε πολίτης θα εξυπηρετείται ηλεκτρονικά.
  • Δημιουργήσουμε ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης, με σκοπό τη διαφάνεια, τη διαβούλευση και τη λογοδοσία.

»Δεν είναι πυρηνική φυσική, είναι το σήμερα και πολλά από τα παραπάνω εφαρμόζονται σε γειτονικές περιοχές. Γιατί όχι και στο Γαλάτσι;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet