Γαλάτσι Ζούμε Εδώ: Η δράση «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές» στα Κρητικά
Αυτοδιοίκηση

Γαλάτσι Ζούμε Εδώ: Η δράση «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές» στα Κρητικά

Συνεχίζεται η δράση της παράταξης Γαλάτσι Ζούμε Εδώ «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές». Η δημοτική παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Γαλατσίου τον Κώστα Ζώμπο, βρέθηκε στα Κρητικά, περιοχή του Γαλατσίου, όπου και συνομίλησε με πολίτες.

«Θέλουμε να σας ξαναδούμε πριν και μετά τις εκλογές» τόνισαν οι πολίτες προς την ομάδα της παράταξης Γαλάτσι Ζούμε Εδώ, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση της παράταξης:

Πήγαμε στα Κρητικά. Η δράση «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές» βρέθηκε ξανά στους δρόμους της πόλης. Με τα ερωτηματολόγια στα χέρια δείξαμε στους Γαλατσιώτες που μας υποδέχθηκαν στους δρόμους και τα καταστήματά τους ότι η άποψή τους είναι αυτή που διαμορφώνει το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Μάθαμε, επίσης, ότι πρέπει να έχουμε «περιφερειακή όραση» γιατί μία παρέα μας έκανε παράπονα που δεν την είδαμε. Δεν πειράζει, εμείς χαρήκαμε που τα «ακούσαμε», καθίσαμε μαζί τους και καταλάβαμε ότι το να κάνεις και λάθη μπορεί να σου αποβεί σε καλό. Η ίδια παρέα με χαμόγελο στα χείλη μας είπε «να σας δούμε ξανά και πριν και μετά τις εκλογές, μην χαθείτε και εσείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet