Γαλάτσι – Ζούμε Εδώ: Συνάντηση με τον Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου
Αυτοδιοίκηση

Γαλάτσι – Ζούμε Εδώ: Συνάντηση με τον Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου

Ο συνδυασμός Γαλάτσι – Ζούμε εδώ βρέθηκε στο πλευρό ενός συλλόγου πολιτών του Γαλατσίου και άκουσε και κατέγραψε προβληματισμούς, αλλά και ανάγκες.

Αυτή τη φορά μέλη του συνδυασμού και ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος συναντήθηκε με τον Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου και συζήτησαν για όλα όσα απασχολούν την πόλη του Γαλατσίου.

Τα ζητήματα που τέθηκαν ήταν πολλά. Οι σύλλογοι στο Γαλάτσι αντιμετωπίζουν, όπως επισημαίνει η παράταξη Γαλάτσι – Ζούμε Εδώ, προβλήματα οργανωτικού χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα η απουσία προγραμματισμού των εκδηλώσεων, οι συναντήσεις των Χορωδιών που κόπηκαν από την παρούσα διοίκηση μέχρι και η απουσία στήριξης για ιστορικές τελετές μνήμης

Ο Σύλλογος Κρητών, όμως, έθεσε επί τάπητος και προβλήματα δομικά που φανερώνουν την εγκατάλειψη του Πολιτισμού από την παρούσα δημοτική αρχή. Όπως τονίζει η παράταξη, η επιχορήγηση στους συλλόγους ακόμη εκκρεμεί, τα δημοτικά τέλη ακόμη να μειωθούν, οι εκδηλώσεις γίνονται χωρίς να καλύπτονται τα έξοδα, ενώ δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη δημοτικό ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ.

Από την πλευρά τους τα μέλη του συλλόγου τόνισαν ότι η επόμενη διοίκηση πρέπει να κάνει πολλά βήματα για να καλύψει τον χρόνο που χάθηκε αυτήν την τετραετία. Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος δεσμεύθηκε να βάλει τον Πολιτισμό στις άμεσες προτεραιότητές του και τόνισε ότι τα προβλήματα αυτά θα λυθούν μέσα από αντίστοιχες συναντήσεις που θα γίνονται και μετά τη διεξαγωγή των εκλογών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet