Γενική Συνέλευση Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στις 9/11
Αυτοδιοίκηση

Γενική Συνέλευση Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στις 9/11

Σε Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 10:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού το Συνδικάτο Εργαζομένων Α΄ και Β΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση- κάλεσμα:

ΟΛΟΙ στη Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ την Κυριακή 9 Νοέμβρη στις 10:30 π.μ. στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ελληνικού (στάση metro Ελληνικό)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι,

Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου σήμερα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί διεξάγεται σε συνθήκες επίθεσης σε βάρος των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων εργαζομένων του κλάδου.

Η μαζική συμμετοχή και δράση αποτελεί βασική προϋπόθεση στην οργάνωση – συσπείρωση δυνάμεων για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την αντεπίθεση του στην γραμμή του ταξικού αγώνα, στην διεκδίκηση αιτημάτων προς όφελος της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.

Κανένας από μόνος του:

  • Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης.
  • Δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα αντεργατικά μέτρα, στα σχέδια κεφαλαίου Ε.Ε. και των πολιτικών τους δυνάμεων. Η επίθεση συνεχίζεται επιδιώκοντας την άγρια εκμετάλλευση των εργαζομένων, τη διάλυση του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, την λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος με τη φοροεπιδρομή – τα χαράτσια – τα οικονομικά βάρη σε υγεία – παιδεία.

Μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφική πορεία.

Στην ενιαία επίθεση να δώσουμε απάντηση με οργανωμένη μαζική δράση, με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων του κλάδου ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση, ξεδιαλύνοντας όποιες συντεχνιακές διαχωριστικές αυταπάτες έχουν απομείνει. Κόντρα στη λογική «να σωθεί το μαγαζάκι μας».

ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Συνάδελφοι,

Στα τέσσερα χρόνια από την ίδρυση του το Συνδικάτο έχει πάρει αρκετές πρωτοβουλίες για σημαντικά ζητήματα του κλάδου, με παραστάσεις, με απεργιακές κινητοποιήσεις, με δουλειά που ανέπτυξε με τους εργαζομένους των ΜΚΟ, τα 5μηνα του ΟΑΕΔ, με θετική πείρα σε όλες της πτυχές της ζωής του εργαζόμενου στον κλάδο.

Το Συνδικάτο έχει γίνει το δικό σου αποκούμπι, η δική σου ασπίδα προστασίας σε μια πολιτική που γίνεται όλο και πιο αντιλαϊκή και βάρβαρη.

Είναι το δικό σου μέσο να παρεμβαίνεις όταν οι άλλοι έχουν μετατρέψει την ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά και σωματεία του κλάδου σε στηρίγματα και μηχανισμούς των δημάρχων και των κυβερνήσεων.

Η μαζική συμμετοχή στη Γ.Σ. του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ είναι ένας από τους όρους και τις προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής λαίλαπας.

Η δράση μας και οι αγώνες μας αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ – ΤΑΞΙΚΟ – ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Για άμυνα στην αφαίρεση δικαιωμάτων.
Για να αγωνιστούμε για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης από αυτόν που δεκαετίες τώρα το ζούμε και ξέρουμε που οδηγεί.

Γράψου τώρα στο Συνδικάτο και πάρε μέρος στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 9 Νοέμβρη στις 10:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού (στάση metro Ελληνικό).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet