Για τρίτη θητεία στο «τιμόνι» του ΣΒΑΠ (21 ΟΤΑ) ο Γιώργος Κουράσης
Αυτοδιοίκηση

Για τρίτη θητεία στο «τιμόνι» του ΣΒΑΠ (21 ΟΤΑ) ο Γιώργος Κουράσης

Πανηγυρικά επανεξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21 ΟΤΑ) ο τέως δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου του Δ.Σ., των τεσσάρων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και των δύο αναπληρωματικών μελών της.

Συγκεκριμένα, εξελέγησαν:

Πρόεδρος: Γιώργος Κουράσης, τέως δήμαρχος Χαλανδρίου.

Αντιπρόεδρος: Μαρία Λυμπέρη, αντιδήμαρχος Δήμου Μεταμόρφωσης.

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής: Iωάννης Λαζαρίδης, δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας, Χρήστος Καλός, αντιδήμαρχος Δήμου Κηφισιάς, Ελένη Σακισλή, δημοτική σύμβουλος Δήμου Βριλησσίων, Νίκος Μαγκανάρης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Γαλατσίου

Αναπληρωματικά μέλη: Αλέξης Μαυραγάνης, αντιδήμαρχος Δήμου Βριλησσίων και Αλέξης Μουστόγιαννης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στην ίδια συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου με τυχερό τον Δήμο Κηφισιάς για φέτος, αφού το φλουρί κέρδισε η δημοτική σύμβουλος Πολυξένη Αστερίου.

Στη συνεδρίαση προσκλήθηκαν τα μέλη-αιρετοί αντιπρόσωποι των Δήμων-μελών του Συνδέσμου. Εκτός των μελών, παρευρέθηκαν οι δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος και Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης (μέλη του Δ.Σ.), ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, που είναι και από τους νεοεισελθέντες Δήμους-μέλη του Συνδέσμου (μαζί με τον Δήμο Παλλήνης και τον Δήμο Μαρκόπουλου).

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού (έδρας του Συνδέσμου), Παντελής Ξυριδάκης, που εκτέλεσε άψογα τα καθήκοντα του προέδρου της Γ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet