Γιώργος Πατούλης: Χρέος της Πολιτείας να στηρίξουμε εμπράκτως τη Μητέρα
Αυτοδιοίκηση

Γιώργος Πατούλης: Χρέος της Πολιτείας να στηρίξουμε εμπράκτως τη Μητέρα

Μήνυμα για τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας απευθύνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, στο οποίο και αναφέρει τα εξής:

Η σημερινή μέρα αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση της σημαντικής και αδιάλειπτης προσφοράς της κάθε μητέρας, ανεξαρτήτου ηλικίας, τόσο στην οικογένειά της, όσο και στη διαμόρφωση των αρχών και των αξιών της κοινωνίας μας.

Η μητέρα αποτελεί τη βάση και τον πυλώνα μιας οικογένειας. Είναι σημείο αναφοράς και οφείλουμε να τη στηρίζουμε, όχι με ευχολόγια αλλά με ουσιαστικές πράξεις.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ασφαλώς η αποστολή της Μητέρας δοκιμάζεται. Ο σκληρός καθημερινός αγώνας της για να αντιμετωπιστούν τα πολυσύνθετα προβλήματα στον οικογενειακό και στον εργασιακό χώρο, απαιτεί ακόμη περισσότερη προσπάθεια. Και αποτελεί χρέος της Πολιτείας να στηρίξει εμπράκτως τη Μητέρα, με αποτελεσματικά μέτρα προστασίας, εξασφαλίζοντας αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, ενισχύοντας το έργο της.

Η αναγνώριση της προσφοράς, της ανιδιοτελούς αγάπης, της αφοσίωσης και των θυσιών της Μητέρας, είναι η ελάχιστη πράξη τιμής προς αυτήν.

Εκφράζουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας  σε όλες τις μάνες και δεσμευόμαστε να είμαστε στο πλευρό  τους.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Μητέρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet