Γ. Πατούλης: Πιστεύουμε και επενδύουμε στη νέα γενιά, το μέλλον της Ελλάδας
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Πιστεύουμε και επενδύουμε στη νέα γενιά, το μέλλον της Ελλάδας

«Πιστεύουμε και επενδύουμε στη δύναμη της νέας γενιάς, η οποία είναι το μέλλον της Ελλάδας» τονίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, σε μήνυμα που απευθύνει προς τους μαθητές που εισέρχονται στη «μάχη» των πανελλαδικών εξετάσεων.

Με αφορμή την έναρξη των εξετάσεων ο κ. Γ. Πατούλης, δήλωσε τα εξής:

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις και για όλους τους υποψηφίους τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Καλή δύναμη εύχομαι και σε όλες τις οικογένειες των υποψηφίων.

Αναμφίβολα πρόκειται για τον πρώτο σημαντικό σταθμό στην πορεία της ζωής τους, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι μονόδρομος. Ακόμα και αν κλείσει ένα παράθυρο, θα ανοίξουν άλλες πόρτες και θα δοθούν πολλές ευκαιρίες για την κατάκτηση των στόχων τους, αρκεί να έχουν πίστη, αισιοδοξία και προσήλωση.

Πιστεύουμε και επενδύουμε στη δύναμη της νέας γενιάς, η οποία είναι το μέλλον της Ελλάδας. Ειδικά σε αυτή την κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύουμε, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, νέες ιδέες και δημιουργικά μυαλά που θα οδηγήσουν τη χώρα στην ανάπτυξη.

Σε αυτό το πλαίσιο γίνεται πιο επιτακτικό από ποτέ το χρέος της πολιτείας να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή επαγγελματική αποκατάσταση των νέων ανθρώπων και να δώσει διέξοδο στη νέα γενιά που ασφυκτιά επαγγελματικά, βάζοντας ένα τέλος στο φαινόμενο της φυγής των νέων στο εξωτερικό.

Η Ελλάδα δεν έχει το παραμικρό περιθώριο να «αιμορραγεί» άλλο.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση με συγκεκριμένα προγράμματα και καινοτόμες πρωτοβουλίες θα συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά της χώρας, που σηματοδοτεί την ελπίδα για να πάει καλύτερα αυτός ο τόπος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet