Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε τις εκδηλώσεις της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε τις εκδηλώσεις της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, αύριο, Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 4 το απόγευμα, θα παραστεί στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό ζήτημα που διοργανώνει η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία.

Οι κινητοποιήσεις έξω από τη Βουλή ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουνίου, με αφορμή τη συζήτηση που διεξάγεται επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης και θα κορυφωθούν αύριο το μεσημέρι στις 4 το απόγευμα, οπότε αναμένεται να διεξαχθεί η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο αρχικός προγραμματισμός για την κορύφωση των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, αύριο Σάββατο στις 7 το απόγευμα διαφοροποιήθηκε, καθώς η κοινοβουλευτική διαδικασία θα ολοκληρωθεί τελικώς το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις με στόχο, όπως επισημαίνει, να αναδειχθεί η αποφασιστικότητα όλων να προστατευθεί η ιστορική μας κληρονομιά, αλλά και να διασφαλιστούν τα εθνικά μας συμφέροντα.

«Απαιτείται από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να αντιμετωπίσουν αυτό το κορυφαίο εθνικό ζήτημα με τη δέουσα υπευθυνότητα, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες» τονίζει ο κ. Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet