Γ. Πατούλης: Στο Μάτι η κ. Δούρου, αφού «έτυχε στη βάρδια» της να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός την περιοχή
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Στο Μάτι η κ. Δούρου, αφού «έτυχε στη βάρδια» της να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός την περιοχή

«Επίθεση» κατά της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, κάνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργούΑλέξη Τσίπρα, στο πυρόπληκτο Μάτι, στην οποία παρούσα ήταν και η περιφερειάρχης.

«Στο Μάτι η κ. Δούρου, αφού “έτυχε στη βάρδια” της να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός την περιοχή» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, ζητώντας παράλληλα να μάθει ποιο είναι το σχέδιο της περιφερειάρχη για την αντιμετώπιση των συνεπειών της φονικής πυρκαγιάς και, πιο συγκεκριμένα, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Αττικής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Έπρεπε να περάσουν πάνω από 50 μέρες από την τραγωδία που συνέβη στο Μάτι, για να επισκεφθεί την περιοχή η περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρ. Δούρου. 

Αυτό προφανώς συνέβη γιατί αφενός «έτυχε στη βάρδια» της να επισκεφθεί την περιοχή για δεύτερη φορά ο πρωθυπουργός. Ενώ «συμπτωματικά» υπήρχαν εκεί και δεκάδες τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι, τις οποίες κατά τα άλλα αποφεύγει όπως έχει πει η κ. περιφερειάρχης, που κατέγραφαν την επίσκεψη αυτή.

Από την κ. Δούρου ακόμη περιμένουμε μια δημόσια συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις της Περιφέρειας Αττικής στη διαχείριση της μεγάλης πυρκαγιάς.

Ενώ αναμένουμε να μας παρουσιάσει το σχέδιό της, για την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της μεγάλης καταστροφής.

Με προτεραιότητα την αντιπλημμυρική θωράκιση, όχι μόνο των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, αλλά όλης της Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet