Δήμος Γαλατσίου: Έργα αναβάθμισης στην 3η πύλη του Άλσους Βεΐκου
Αυτοδιοίκηση

Δήμος Γαλατσίου: Έργα αναβάθμισης στην 3η πύλη του Άλσους Βεΐκου

Ο Δήμος Γαλατσίου προχώρησε στη δημιουργία τριών θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ στο μεγάλο πάρκινγκ του Άλσους Βεΐκου, καθώς και διάδρομο με κουπαστές (ράμπα με ήπια κλίση) για την εύκολη πρόσβαση των πολιτών και των ατόμων με αναπηρία (και από αυτή την πύλη) στους χώρους του πάρκου.

Το έργο αναβάθμισης και καλλωπισμού της τρίτης εισόδου στο Άλσος Βεΐκου περιλάμβανε επιπλέον βάψιμο του εξωτερικού χώρου στο πάρκινγκ, φύτευση καλλωπιστικών φυτών, καθώς και σημαντική ενίσχυση του φωτισμού για μεγαλύτερη ασφάλεια τις νυχτερινές ώρες.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τεχνικής Υπηρεσίας, Μανώλης Πρωτονοτάριος, τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο έχει ως κύριο στόχο την ασφάλεια και διευκόλυνση της κυκλοφορίας πεζών, καθώς και την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στους κοινοχρήστους χώρους.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου, μέσω των συγκεκριμένων παρεμβάσεων έχουν μειωθεί οι υψομετρικές διαφορές και έχουν εξομαλυνθεί οι αναπόφευκτες διαφορές στάθμης στο Άλσος Βεΐκου ώστε να διευκολυνθούν ειδικά οι πολίτες που χρησιμοποιούν το Κολυμβητήριο, στο οποίο, μεταξύ των άλλων, λαμβάνει χώρα πρόγραμμα θεραπευτικής κολύμβησης για παιδιά ηλικιών 4 έως 18 ετών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet