Δεύτερη συνεδρίαση της ΠΕΔΑ για διαμόρφωση προτάσεων για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Αυτοδιοίκηση

Δεύτερη συνεδρίαση της ΠΕΔΑ για διαμόρφωση προτάσεων για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Η διαμόρφωση πλαισίου προτάσεων για τη συνταγματική αναθεώρηση σε σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στην έκτακτη σύγκληση των αιρετών των Δήμων Αττικής την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Κότσικα 4, 1ος όροφος, Αθήνα).

Η συζήτηση γίνεται με πρωτοβουλία της ΠΕΔΑ εν όψει του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη για τη συνταγματική αναθεώρηση και ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε πάλι από την ΠΕΔΑ τον περασμένο Νοέμβριο, στις εργασίες της οποίας διαμορφώθηκε ένα πρώτο πλαίσιο προτάσεων σε σχέση με την πολιτική, οργανωτική αναβάθμιση της Αυτοδιοίκησης και την οικονομική αυτοτέλεια της.

Κεντρικός εισηγητής στην ημερίδα του Νοεμβρίου, αλλά και της συζήτησης της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου 2019, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιώργος Χ. Σωτηρέλης.

Όπως ενημερώνει η Ένωση, οι προτάσεις οι οποίες θα συνδιαμορφωθούν κατά τις εργασίες της ΠΕΔΑ θα τεθούν υπόψη των συνέδρων της ΚΕΔΕ στη διήμερη συνεδρίαση της Θεσσαλονίκης (23 και 24 Ιανουαρίου 2019).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet