Διαδημοτικές… μουσικές διαδρομές «πλημμύρισαν» τα μονοπάτια της Ρεματιάς
Αυτοδιοίκηση

Διαδημοτικές… μουσικές διαδρομές «πλημμύρισαν» τα μονοπάτια της Ρεματιάς

Ένα μουσικό ταξίδι από το χθες έως το σήμερα με εναλλαγές μουσικών ακουσμάτων, από κλασική μουσική μέχρι λαϊκή και μοντέρνα, χάρισαν στο κοινό που παραβρέθηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, τα τρία μουσικά σύνολα και οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες από τους Δήμους Φιλοθέης – Ψυχικού, Βριλησσίων και Χαλανδρίου.

Μεταξύ άλλων, ακούσθηκαν μελωδίες από τον ξένο κινηματογράφο, κλασικές μελωδίες Μότσαρτ και Μπραμς μέχρι Bon Jovi, Donna Summer, Αbba, αλλά και Τσιτσάνη, Κ. Τουρνά και Μ. Θεοδωράκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σ. Ρούσσος, ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξ. Μανιατογιάννης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τέως δήμαρχος Χαλανδρίου Γ. Κουράσης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Βριλησσίων και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Α. Μαυραγάνης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού Ν. Αγγελάκη και Α. Γάτος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαλανδρίου Σ. Γκάγκας, Ε. Χριστούλη, Δ. Χριστουλάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου Γ. Λυμπεράτος, Κ. Αγγελής και Ε. Κατούφα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet