Διανομή άλατος από τον ΣΠΑΠ στους Δήμους – μέλη του
Αυτοδιοίκηση

Διανομή άλατος από τον ΣΠΑΠ στους Δήμους – μέλη του

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) για την αντιμετώπιση πιθανής χιονόπτωσης συνεπικουρώντας τους δήμους μέλη του, σε επίπεδο πολιτικής προστασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα  29 Δεκεμβρίου 2014 από τις 8:30 π.μ. ο ΣΠΑΠ θα διανέμει σε όλους τους δήμους-μέλη του αλάτι  συσκευασμένο  σε σακούλες για χρήση από τους πολίτες.

Από τον ΣΠΑΠ έχουν ενημερωθεί οι υπεύθυνοι πολιτικής προστασίας όλων των δήμων-μελών και υπολογίζεται ότι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 29 Δεκεμβρίου 2014 θα έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή του αλατιού από κάθε δήμο – μέλος.

Με την ευκαιρία της διάθεσης αλατιού ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ  Βλάσσης Σιώμος σημείωσε «Έχοντας από νωρίς δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, είμαστε έγκαιρα προετοιμασμένοι, ενισχύοντας τους δήμους-μέλη μας σε επίπεδο πολιτικής προστασίας, για την αντιμετώπιση μίας ενδεχόμενης χιονόπτωσης».

Ο ΣΠΑΠ σημειώνει, σε ανακοίνωσή του, ότι «η προετοιμασία σε επίπεδο πολιτικής προστασίας είναι ευθύνη του κάθε δήμου ξεχωριστά και ο ρόλος του Συνδέσμου είναι συμπληρωματικός, γι΄ αυτό και καλεί όλους τους δήμους-μέλη να αναλάβουν τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, όπως και να φροντίζουν για τη σωστή φύλαξη του άλατος σε στεγασμένους χώρους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet