Δυναμική συμμετοχή δημάρχων στο κάλεσμα του Δ. Στεργίου
Αυτοδιοίκηση

Δυναμική συμμετοχή δημάρχων στο κάλεσμα του Δ. Στεργίου

Αυτοδιοικητικοί παράγοντες “έδωσαν το παρών” στο κάλεσμα του υποψηφίου προέδρου της ΠΕΔ Αττικής και δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, για τη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου ενόψει των εκλογών στην ΠΕΔΑ, το βράδυ της Τετάρτης 1η Οκτωβρίου 2014 στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου.

Όπως μας ενημερώνει σχετική ανακοίνωση: Με τη ρήση του Γκάντι  «Ένα από τα σημαντικότερα ΟXI στη ζωή, είναι να ασκούμε πολιτική χωρίς αρχές», με έναν φάκελο ζωής και εμπειρίας του ως πολυτιμότερη επένδυση και στίγμα του, με την καθαρή περήφανη θέση του ότι «αντίπαλοι» δεν υπάρχουν, ούτε σε προσωπικό, ούτε σε παραταξιακό επίπεδο, καθώς «είμαστε οι εμπειρότεροι, λειτουργούμε με ΑΡΧΕΣ και δεν ζητάμε να πάρουμε αλλά μόνο να δώσουμε», ο υποψήφιος πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης κατέληξε στην ομιλία του ότι «Το Αύριο της νίκης δεν είναι καλό για μένα και μια ομάδα, είναι νίκη για ΟΛΟΥΣ, είναι ΝΙΚΗ για την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και τις Κοινωνίες που υπηρετούμε με αίμα… Γι΄ αυτό μην είστε θεατές αλλά πρωταγωνιστές! Αρκετά διοικήθηκε η αυτοδιοίκηση από “ευνουχισμένους” αιρετούς θεσμικά και υλικά. Το κατεστημένο θα αντισταθεί αλλά δεν πρέπει να νικήσει! Πρέπει λοιπόν:

Να συσπειρωθούμε στα πρόσωπα που εκτιμούμε ότι μπορούν να μας βγάλουν από το τέλμα.

Να λειτουργήσουμε αυτοδιοικητικά, όχι με κόμματα, ομάδες, παρέες, γραμμές, οι «δικοί μας και οι άλλοι»…

Να εργαστούμε δυναμικά και να μην ξεχνάμε ότι όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή».

Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν και προστέθηκαν πολλά ακόμα ονόματα συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ για την ανατροπή».

Τέλος ο δήμαρχος Πεντέλης ευχαρίστησε θερμά τον οικοδεσπότη αυτής της συνάντησης, τον συνάδελφο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη για τη ζεστή φιλοξενία του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet