Δωρεάν διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΚΕΑ – ΤΕΒΑ Δήμου Γαλατσίου
Αυτοδιοίκηση

Δωρεάν διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΚΕΑ – ΤΕΒΑ Δήμου Γαλατσίου

Πραγματοποιήθηκε η δωρεάν διανομή προϊόντων στις τετραμελείς οικογένειες του Δήμου Γαλατσίου, δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ, την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου –απέναντι από το Άλσος Βεΐκου). Ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Από 1η Ιουνίου 2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Η διανομή αφορούσε 46 δικαιούχες τετραμελείς οικογένειες και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και  με την συνδρομή  υπαλλήλων του Τμήματος Καθαριότητας της Δ/νσης Περιβάλλοντος, καθώς και εθελοντών του Δήμου Γαλατσίου.

Η διαδικασία διανομής διεξήχθη, όπως ενημερώνει ο Δήμος Γαλατσίου, ομαλά καθώς:

  • Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους.
  • Αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία ανακοινώσεις για την διανομή( ΚΕΠ, Δημόσιες Υπηρεσίες, χώρο διανομής κ.λ.π.)
  • Έγινε ανακοίνωση στο site και  FB του Δήμου Γαλατσίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet