Δωρεάν συμμετοχή στα αθλήματα του στίβου για τα παιδιά των δικαιούχων του ΚΕΑ
Αυτοδιοίκηση

Δωρεάν συμμετοχή στα αθλήματα του στίβου για τα παιδιά των δικαιούχων του ΚΕΑ

Ο Δήμος Γαλατσίου, μέσω της δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Γαλατσίου «Γυμνάσιον», ενημερώνει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής των παιδιών τους στις αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου.

Η προσφορά αυτή είναι αποτέλεσμα της δωρεάν παραχώρησης των νέων υπερσύγχρονων υποδομών στίβου του Άλσους Βεΐκου από τον Δήμο Γαλατσίου στον Γυμναστικό Σύλλογο «Γυμνάσιον», ο οποίος με την σειρά του προτίθεται να γυμνάζει και να προπονεί δωρεάν τα παιδιά της πόλης που αντιμετωπίζουν, μαζί με τις οικογένειές τους, σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Γυμνάσιον», μέλος του ΣΕΓΑΣ, είναι ο μοναδικός αθλητικός σύλλογος που δραστηριοποιείται στο Γαλάτσι στα αθλήματα του στίβου (δρόμοι, ρίψεις και άλματα), διαθέτοντας καταξιωμένους γυμναστές, πτυχιούχους ΑΕΙ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους εκπροσώπους του συλλόγου «Γυμνάσιον», τις απογευματινές ώρες εκτός Κυριακής, στο γήπεδο στίβου στο Άλσος Βεΐκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet