Εθελοντικός καθαρισμός Λόφου Παλλήνης με τη συνδρομή του ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Εθελοντικός καθαρισμός Λόφου Παλλήνης με τη συνδρομή του ΣΠΑΠ

Στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο ΣΠΑΠ συμμετέχει σε εθελοντικό καθαρισμό στον Λόφο Παλλήνης μαζί με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Λόφος Παλλήνης» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Γέρακα, και υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στις 10:00 π.μ.

Εθελοντικός καθαρισμός στον Λόφο Παλλήνης

Με κεντρικό σύνθημα «Η φροντίδα του Περιβάλλοντος μας αφορά όλους!», ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού καλεί μικρούς και μεγάλους φίλους του περιβάλλοντος να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος καθαρίζοντας το Δημοτικό Πάρκο Πεδίου Άρεως στον Λόφο Παλλήνης από χόρτα, ξερά κλαδιά και απορρίμματα.

Στόχος της δράσης είναι η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του, καθώς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη διατήρηση της ζωντάνιας του Δάσους.

«Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς που επιθυμούν να συνδράμουν  στον καθαρισμό ενός από τους πνεύμονες πρασίνου του Πεντελικού» τονίζει ο ΣΠΑΠ προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet