Εθελοντικός Καθαρισμός στον Κηφισό την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017
Αυτοδιοίκηση

Εθελοντικός Καθαρισμός στον Κηφισό την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Με κεντρικό σύνθημα «Καθαρός Κηφισός – Στηρίζουμε Συμμετέχουμε», ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και ο Δήμος Κηφισιάς συνδιοργανώνουν δράση καθαρισμού του ποταμού Κηφισού την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, από 9.30 έως 13.00, σε συνεργασία με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Στόχος της δράσης είναι η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Κηφισού και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη διατήρηση της ζωντάνιας του υδροφόρου ορίζοντα της Αττικής.

Θα διατεθούν στους εθελοντές όλα όσα χρειάζονται για τον καθαρισμό (γάντια, σακούλες κ.λπ.), ενώ επί τόπου θα βρίσκονται εργαζόμενοι και εθελοντές του ΣΠΑΠ και του Δήμου Κηφισιάς, προκειμένου να διευκολύνουν τους πολίτες.

Στη σχετική πρόσκλησή του, ο Σύνδεσμος αναφέρει:

«Μια ευχάριστη Κυριακάτικη βόλτα για όλη την οικογένεια με καλό σκοπό. Ν’ απολαύσουμε το φυσικό περιβάλλον με τα πλατάνια, τις βατομουργιές και τις καλαμιές και παράλληλα να συμμετάσχουμε σε ένα οργανωμένο καθαρισμό τμήματος της  κοίτης του Κηφισού.

«Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς που επιθυμούν να συνδράμουν στον καθαρισμό ενός από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην Αττική».

Οδηγίες πρόσβασης

Σημείο Συνάντησης: Τέρμα της οδού Ερμιόνης στην Νέα Κηφισιά.

Η διαδρομή που μπορούν ν’ ακολουθήσουν όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην δράση είναι: Πλατεία Νέας Κηφισιάς, Ελαιών (κάτω από τη γέφυρα), τέρμα Ερμιόνης (Μαζαράκη).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στους τηλ. αριθμούς: 210 6131461 & 210 8033622

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet