Εκατοντάδες προσκυνητές προσέφεραν φάρμακα στην Τήνο
Αυτοδιοίκηση

Εκατοντάδες προσκυνητές προσέφεραν φάρμακα στην Τήνο

Συλλογή φαρμάκων με αφορμή τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά φέτος στην Ευαγγελίστρια της Τήνου το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του Σκάι.

Εκατοντάδες προσκυνητές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των εθελοντών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής  και του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη και προσέφεραν φάρμακα στο πλαίσιο της εορταστικής Θείας Λειτουργίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ευαγγελίστρια της Τήνου. Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του σεβασμιότατου μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Μήλου Δωρόθεου, του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και του δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού. Ένα μέρος από τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο κέντρο υγείας Τήνου για να καλύψει τις ανάγκες του και στη Μητρόπολη Τήνου.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι «Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει την προσπάθεια για τη στήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Θα δώσουμε μάχη για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μείνει κανένας πολίτης χωρίς το φάρμακό του τη δύσκολη αυτή ώρα για τη χώρα. Ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους πολίτες που όλο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίζουν αυτή την προσπάθεια που στέφεται με επιτυχία, επειδή μόνο όλοι μαζί μπορούμε».

Την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 η περισυλλογή φαρμάκων θα συνεχιστεί στην Πάρο στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet