Εκδηλώσεις για την Τρίτη Ηλικία από τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη
Αυτοδιοίκηση

Εκδηλώσεις για την Τρίτη Ηλικία από τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων προγραμματίζουν για την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 τα ΚΑΠΗ του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία.

Στις 10 το πρωί στον Β΄ Νηπιακό Σταθμό Αγ.Ι. Ρέντη τα μέλη του Β΄ ΚΑΠΗ Αγ.Ι. Ρέντη θα διαβάσουν «Ιστορίες και Παραμύθια με τα παιδιά» αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι δύο γενιές διαφορετικές και σε χρονική απόσταση μπορούν να συνυπάρξουν, αλλά και να διδαχθούν η μία από την άλλη.

Στις 11 το πρωί στο 4ο ΚΑΠΗ Νίκαιας (Αγίου Νεκταρίου 5) θα πραγματοποιηθεί ομιλία, θα προβληθεί αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γιορτή στους χώρους των ΚΑΠΗ.

Στις 6:30 το απόγευμα στο 5ο ΚΑΠΗ Νίκαιας (Επταλόφου & Θαλή) θα διεξαχθεί ανοικτή ομιλία με θέμα «Μία μικρή αλλαγή στη ζωή μας», κατά την οποία κοινωνική λειτουργός θα αναφερθεί σε αλλαγές που συμβαίνουν στην καθημερινότητα των ηλικιωμένων, θα συστήσει τρόπους αντιμετώπισης αυτών και συγχρόνως θα προτείνει τρόπους για να παραμείνουν ενεργοί και δραστήριοι.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2018

  • 4ο ΚΑΠΗ Νίκαιας – 11.00 π.μ.: Αγίου Νεκταρίου 5
  • 5ο ΚΑΠΗ Νίκαιας – 6.30 μ.μ.: Επταλόφου & Θαλή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet