Εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τον «Κλεισθένη Ι» ξεκινάει η ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τον «Κλεισθένη Ι» ξεκινάει η ΚΕΔΕ

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες για την ενημέρωση των πολιτών σε όλη τη χώρα σχετικά με το Νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι» βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες το μεσημέρι, Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με τους επικεφαλής των παρατάξεων που μετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης οι επικεφαλής διατύπωσαν τις θέσεις τους τόσο για το σχέδιο νόμου όσο και για την πρωτοβουλία προβολής των θέσεων της Αυτοδιοίκησης μέσω των ΜΜΕ.

Το επόμενο διάστημα προσδιορίζεται, όπως ενημερώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, το περιεχόμενο της καμπάνιας ενημέρωσης και το πρόγραμμα των επισκέψεων που θα πραγματοποιηθούν στις γεωγραφικές ενότητες της χώρας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής της παράταξης Αυτοδιοικητικό Κίνημα, Απόστολος Κοιμήσης, ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Αυτοδιοίκηση, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο επικεφαλής της παράταξης Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία, Δημήτρης Μπίρμπας, και ο εκπρόσωπος του Συντονισμού Αιρετών, Τάσος Κανταράς.

Όπως επισήμανε ο κ. Γ. Πατούλης μετά τη συνάντηση «η ΚΕΔΕ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών για το νομοσχέδιο. Είναι ανάγκη να ενημερωθούν τόσο οι πολίτες, όσο και οι τοπικές κοινωνίες για το σχέδιο που οδηγεί σε διάλυση τους Δήμους. Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να επιτευχθεί ο στόχος του υπουργείου Εσωτερικών να οδηγηθούν οι δήμοι σε ακυβερνησία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet