Εκ νέου υποψήφια με τον Γ. Μαρκόπουλο η Κ. Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη
Αυτοδιοίκηση

Εκ νέου υποψήφια με τον Γ. Μαρκόπουλο η Κ. Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Γαλατσίου με τον Γιώργο Μαρκόπουλο θα είναι και πάλι η Κωνσταντίνα (Ντίνα) Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη.

Η κ. Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη είναι αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Γαλατσίου.

Για την εκ νέου υποψηφιότητά της σημειώνει:

«Το Γαλάτσι μας, το Γαλάτσι που όλοι αγαπάμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αναβαθμίζεται! Στόχος όλων μας είναι να γίνει η κεντρική πλατεία της πόλης μας, το σήμα κατατεθέν, το σημείο αναφοράς για όλους. Η αποκλειστική χρήση του ΠΑΛΑΙ από τους κατοίκους του Γαλατσίου είναι στα άμεσα σχεδία μας και ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική μέχρι να περιέλθει στην περιουσία μας.

»Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ο δήμαρχος που γυρίζει μέρα-νύχτα το Γαλάτσι με το μηχανάκι. Είναι ο δήμαρχος που δεν τάζει και με τη συμπεριφορά του αγγίζει τις καρδιές όλων των Γαλατσιωτών. Με την καθημερινή σκληρή δουλειά του, με το ήθος του, την αποφασιστικότητά του και την άμεση αντιμετώπισή των προβλημάτων, υπηρετεί το δίκαιο. Είμαι ευτυχής που μετά από 24 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεργάζομαι μαζί του εκτιμώντας την γνώση, την εμπειρία και την αποτελεσματικότητά του».

Σύντομο βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζάτουνα Αρκαδίας. Εγκαταστάθηκε στο Γαλάτσι με την οικογένειά της το 1970 όπου και διαμένει μέχρι σήμερα με τα δύο της παιδιά. Διατηρεί το δικό της φυσικοθεραπευτήριο στο κέντρο της πόλης.

Εξελέγη για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος με τον αείμνηστο Βασίλη Παπαδιονυσίου και προσέφερε από θέσεις ευθύνης σε διάφορους τομείς.

Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος ΚΑΠΗ και υπό την προεδρία της ιδρύθηκε το 2ο και 3ο ΚΑΠΗ του Γαλατσίου. Επίσης διετέλεσε αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρωτοπόρησε με τη διοργάνωση 1ου Τουρνουά Στίβου και 1ου Τουρνουά βετεράνων αντισφαίρισης. Ίδρυσε το Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής στην Α.Ε. Γαλατσίου και είχε για αρκετά χρόνια την επίβλεψη.  Από το 2000 έως το 2004 διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου της Γυμναστικής Ομοσπονδίας κατέχουσα τη θέση της εφόρου στην Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Φυσικοθεραπευτών Ελλάδος και του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Συμμετείχε ενεργά στην επαναλειτουργία του Συλλόγου Πελοποννησίων και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Υπηρέτησε πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του Γαλατσίου και διετέλεσε επί τριετίας πρόεδρος του Ιδρύματος Βρεφονηπιακών Σταθμών Αττικής (ΙΒΣΑ).

Εξελέγη τέταρτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό του δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου και από το 2014 έως το 2017 διετέλεσε πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Από τον Νοέμβριο του 2018 έως σήμερα είναι αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας υπηρετώντας τον πιο βασικό πυλώνα της διοίκησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet