Ενθουσίασε το Γκαλά Όπερας στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη
Αυτοδιοίκηση

Ενθουσίασε το Γκαλά Όπερας στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη

Ενθουσίασε το Γκαλά Όπερας που παρουσίασε η Εθνική Λυρική Σκηνή στο επιβλητικό Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη υπέροχη κλασική μουσική και τραγούδια που ενθουσίασε το φιλόμουσο κοινό του Δήμου Πεντέλης.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων με την Εθνική Λυρική Σκηνή στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Πολιτιστικού Προγράμματος «Εν Άστει» που διοργανώνει σε συνεργασία με τους 14 Δήμους – μέλη του, με εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου. Ανάμεσά τους η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και κορυφαία σολίστ πιάνου Μιμή Ρουφογάλη, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Βριλησσίων και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, Αλέξης Μαυραγάνης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Πόλης και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας του Δήμου Πεντέλης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής είναι οι κορυφαίοι σολίστ: Έλενα Κελεσίδη – υψίφωνος, Γιάννης Χριστόπουλος – τενόρος, Τάσης Χριστογιαννόπουλος – βαρύτονος. Στο πιάνο η Σοφία Ταμβακοπούλου.

Η μουσική εκδήλωση «Γκαλά Όπερας» ανήκει στην ενότητα του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στον κύκλο «Κυριακάτικα Πρωινά» που εντάσσεται στην Πράξη «Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ» (MIS 5004053) με κωδικό 2017ΕΠΑ08510107 (Άξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet