Εορταστικά μηνύματα από τους δημάρχους των Βορείων Προαστίων
Αυτοδιοίκηση

Εορταστικά μηνύματα από τους δημάρχους των Βορείων Προαστίων

Γιώργος Πατούλης - Δήμαρχος Αμαρουσίου
Γιώργος Πατούλης [Δήμαρχος Αμαρουσίου]

Λίγο πριν την αυγή του 2015, στο φινάλε άλλης μίας χρονιάς με δυσκολίες, τόσο σε επίπεδο καθημερινότητας για πολλά νοικοκυριά της πατρίδας μας όσο και σε επίπεδο οικονομικής κατάστασης της χώρας μας, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρουν ένα απαραίτητο και ωφέλιμο διάλειμμα. 
Οι δυσκολίες μπορεί να είναι υπαρκτές. Ωστόσο, δεν χάνουμε και δεν πρέπει να χάνουμε, την αισιοδοξία μας. Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας, συνεχίζουμε. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει πολλά και μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα.
Με παρακαταθήκη τις επιτυχίες μας, λοιπόν, πορευόμαστε με στόχο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο, πιο ανθρώπινο αύριο.
Τα Χριστούγεννα, η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς, φέρνουν σε πρώτο πλάνο τους συνανθρώπους μας, που μας χρειάζονται. Με οδηγό την αλληλεγγύη και τη νέα χρονιά, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να επαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στη ζωή τους.
Με αυτές τις σκέψεις, με πίστη και ελπίδα, εύχομαι η Νέα Χρονιά να σηματοδοτήσει μία καλύτερη πορεία, μία καλύτερη προοπτική για την πατρίδα, την πόλη και καθέναν μας προσωπικά.
Χρόνια πολλά σε όλους. Αισιόδοξο και Δημιουργικό το 2015!

Γιώργος Θωμάκος - Δήμαρχος ΚηφισιάςΓιώργος Θωμάκος [Δήμαρχος Κηφισιάς]

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώποy ας φωτίσει τις ζωές μας και ας μας χαρίσει αισιοδοξία και δύναμη, που είναι απαραίτητες για να υπερβούμε τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας. 
Ας νιώσουμε όλοι τη χαρά του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης και ας ανοίξουμε διάπλατα την πόρτα της καρδιάς μας για προσφορά στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και μέσα στις γιορτές.
Η δημοτική αρχή, με υπευθυνότητα, αλλά κυρίως με τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλο και περισσότερων πολιτών, μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων, αλλά και νέων θεσμών, εργάζεται για να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Δήμου και διεκδικεί προγράμματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Παράλληλα, προτεραιότητα του Δήμου για την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη είναι η ανάδειξη των δημοσίων χώρων (απελευθέρωση πεζοδρομίων κ.ά.), η βελτίωση της καθαριότητας, η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού και άλλες ενέργειες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών σε καθεμιά Δημοτική Ενότητα.
Εύχομαι ολόψυχα για το Νέο Έτος 2015, Υγεία, Τύχη και Εργασία σε κάθε Οικογένεια!

Τάσος Μαυρίδης - Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Τάσος Μαυρίδης [Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης]

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά στις αληθινές αξίες της ζωής. Η Γέννησις του Θεανθρώπου αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι απλώς ένα κοσμοϊστορικό γεγονός, είναι ένα μέγα μυστήριο που άλλαξε τον κόσμο.
Η Γέννησις του Χριστού ήρθε με τη δύναμη της Αλήθειας και του Πνεύματος να εγκαθιδρύσει την ειρήνη και να αλλάξει τον κόσμο. Αυτό πρέπει και εμείς να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας. Την Ειρήνη, τον Σεβασμό και την Αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο που σήμερα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και στον καθένα ξεχωριστά αυτές τις Άγιες Μέρες που έρχονται να ζήσει το θαύμα της Γεννήσεως, όπως το έζησαν οι μάγοι και όπως το ζει αιώνια η Εκκλησία μας, ψάλλοντας τον Ύμνο των Αγγέλων «Δόξα ἐν ὑψιστοις Θεῶ καί ἐπί γης εἰρήνη ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία».

Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης - Δήμαρχος ΠεντέληςΔημήτρης Στεργίου – Καψάλης [Δήμαρχος Πεντέλης]

Οι Αγίες Ημέρες των Χριστουγέννων ας μας θυμίσουν το πραγματικό μήνυμα, μετά από μία επιβαρυμένη χρονιά, με μια δύσκολη καθημερινότητα για όλους μας.
Ας βοηθήσουμε, σε πείσμα των καιρών, με όποιον τρόπο ο καθένας μας τον Συνάνθρωπο, κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.
Με θετικές σκέψεις, σας μεταφέρω τις ευχές μου για το 2015 που ανατέλλει και εύχομαι να φέρει Υγεία, Τύχη, Δημιουργικότητα, Κοινωνική Συνοχή και ελπιδοφόρα προοπτική για τη χώρα μας.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Σίμος Ρούσσος - Δήμαρχος ΧαλανδρίουΣίμος Ρούσσος [Δήμαρχος Χαλανδρίου]

Σε μια δύσκολη για τη χώρα και τους ανθρώπους της περίοδο, η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να σταθεί δίπλα σε όλους όσοι πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές. Γι΄ αυτό και μια από τις ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής είναι οι μειώσεις των δημοτικών τελών, η πλήρης απαλλαγή των απόρων, ανάπηρων και πολύτεκνων συμπολιτών μας από αυτά, η κατάργηση των συνδρομών στα ΚΑΠΗ κ.λπ., με τρόπο ώστε αυτές οι μειώσεις να μην επηρεάσουν το απαραίτητο για τον Δήμο μας έργο.
Στόχος μας και υποχρέωσή μας είναι η αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων της πόλης ως συμβολή στην προσπάθεια να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τα παιδιά μας και τη χώρα μας.
Εύχομαι σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Γιάννης Σταθόπουλος - Δήμαρχος Αγίας ΠαρασκευήςΓιάννης Σταθόπουλος [Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής]

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητα των πολιτών, λόγω της οικονομικής κρίσης, οι γιορτές μπορούν να αποτελέσουν ανάσα χαράς και ελπίδας για όλους. Για να γίνει αυτό χρειάζεται συλλογικότητα και προσωπική συμβολή του καθενός μας.
Χρέος όλων μας είναι, με αλληλεγγύη και ανθρωπιά, να στηρίξουμε εκείνους που έχουν ανάγκη αυτές τις εορταστικές μέρες. Ας είναι ο καινούργιος χρόνος, το 2015, ένας χρόνος καλύτερος για την κοινωνία και την Αυτοδιοίκηση.
Εύχομαι σε όλους Kαλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, με υγεία, οικογενειακές στιγμές, δύναμη και αλληλεγγύη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet