Επίσκεψη του προέδρου της ΚΕΔΕ στην Αμφίπολη
Αυτοδιοίκηση

Επίσκεψη του προέδρου της ΚΕΔΕ στην Αμφίπολη

Επίσκεψη στην Αμφίπολη πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλη, όπου συζήτησε με τον δήμαρχο της πόλης Κώστα Μελίτο τα προβλήματα των αγροτικών περιοχών. Στην επίσκεψη παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Καραγιάννης.

Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε για άμεσες πρωτοβουλίες της ΚΕΔΕ ώστε να ενισχυθούν αυτές οι περιοχές, αλλά και για την ένταξη του Δήμου Αμφίπολης στην αμφικτυονία αρχαίων πόλεων της ΚΕΔΕ, “ώστε να ενισχυθεί το μεγαλούργημα που κοσμεί την περιοχή και μας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους για τους αρχαίους προγόνους μας”, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής:

“Εν συνεχεία ο δήμαρχος Αμφίπολης ξενάγησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ στο αρχαίο ταφικό μνημείο που προξενεί δέος και συναισθήματα εθνικής υπερηφάνειας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο σπίτι του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, στη Πρώτη Σερρών όπου ο πρόεδρος συγκινήθηκε, βλέποντας μέσα από τα προσωπικά αντικείμενα, βιβλία και φωτογραφίες τη πορεία αυτού του μεγάλου ανδρός”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet