Επιτυχημένο το 3ο Διαδημοτικό Τουρνουά Τένις στην Κηφισιά
Αθλητισμός

Επιτυχημένο το 3ο Διαδημοτικό Τουρνουά Τένις στην Κηφισιά

Τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη διεξήχθη το 3ο Διαδημοτικό Τουρνουά Τένις μεταξύ των Δήμων Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Χαΐδαρίου, Βριλησσίων και Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο Δήμος Κηφισιάς φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του  100 παιδιά, χωρισμένα σε έξι ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών.

Τη Μεγάλη Δευτέρα διεξήχθησαν οι δύο πρώτοι γύροι των αγώνων στα Δημοτικά Γήπεδα του Ζηρινείου, της Ν. Ερυθραίας και της Κ. Κηφισιάς.

Τη Μεγάλη Τρίτη στα Δημοτικά Γήπεδα της Κ. Κηφισιάς (Όθωνος) ολοκληρώθηκε το τουρνουά, με την ημιτελική και την τελική φάση.

Στις απονομές παρέστησαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος -αφού συνεχάρη το προσωπικό για την άρτια διοργάνωση- ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά από όλους τους Δήμους για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους και, μαζί με τον κ. Αχιλλέα Κουρέπη, πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, ευχήθηκαν «καλό Πάσχα» και «καλή Ανάσταση».

Μικροί και Μεγάλοι ευχήθηκαν να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις, που ενισχύουν και αυξάνουν το επίπεδο των προγραμμάτων μαζικής άθλησης .

Τελική Κατάταξη Μεταλίων

1η θέση, Δήμος Κηφισιάς (4 χρυσά, 4 αργυρά, 5 χάλκινα)

2η Θέση, Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης (1 χρυσό, 2 αργυρά)

3η Θέση, Δήμος Αμαρουσίου (1 χρυσό)

4η Θέση, Δήμος Χαϊδαρίου (1 χάλκινο)

5η Θέση, Δήμος Βριλησσίων

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet