Ευχαριστίες δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας προς ΚΕΔΕ για την οικονομική ενίσχυση μετά τις πλημμύρες
Αυτοδιοίκηση

Ευχαριστίες δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας προς ΚΕΔΕ για την οικονομική ενίσχυση μετά τις πλημμύρες

Επιστολή με την οποία ευχαριστεί την ΚΕΔΕ και τον πρόεδρο της Γιώργο Πατούλη για την υλική και ηθική στήριξη του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου απέστειλε στον πρόεδρο της Ένωσης η δήμαρχος της περιοχής Ιωάννα Κριεκούκη.

Ειδικότερα, η δήμαρχος στην επιστολή εκφράζει τις ευχαριστίες της για την οικονομική ενίσχυση από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος με το ποσό των 100.000 προς τον Δήμο για τη στήριξη των πλημμυροπαθών, αλλά και για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης να ενισχυθεί με το ποσό των 500.000 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, πρόταση που αποδέχθηκε και υλοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών.

Όπως επισημαίνει η δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας τα ποσά θα αξιοποιηθούν για την αγορά μηχανημάτων έργου, οχημάτων, αλλά και για την ενίσχυση των δημοτικών υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών.

Ολοκληρώνοντας η κ. Κριεκούκη με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της δημοτικής Αρχής προς τους Δήμους που έχουν πληγεί και τους πολίτες που δοκιμάζονται.

Με αφρομή την ευχαριστήρια επιστολή της δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, επισημαίνει τα εξής:

«Δυστυχώς, μετά τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας, η χώρα μας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βιώνει άλλη μία νέα εθνική τραγωδία. Για όλους εμάς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ύψιστο καθήκον μας να στηρίξουμε με όσα μέσα διαθέτουμε τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί. Κανείς δεν είναι μόνος του. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους με όλες μας τις δυνάμεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet