Ηλίας Ψηνάκης: Ευτυχώς κάηκε και το δικό μου σπίτι – 40 οι αγνοούμενοι στον Μαραθώνα
Αυτοδιοίκηση

Ηλίας Ψηνάκης: Ευτυχώς κάηκε και το δικό μου σπίτι – 40 οι αγνοούμενοι στον Μαραθώνα

Απάντηση στα όσα λέγονται εναντίον του περί απουσίας του έδωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψηνάκης, μιλώντας στο δελτίο του Alpha.

Ο Ηλίας Ψηνάκης τόνισε ότι αυτή δεν είναι ώρα για δηλώσεις, καθώς δεν γνωρίζουν ακόμα πόσοι είναι οι νεκροί και πόσες οι κατεστραμμένες περιουσίες.

«Το Μάτι και όλη η περιοχή ανήκει στον Μαραθώνα και έχει γίνει μια τεράστια καταστροφή» είπε. Για την κριτική σε βάρος του ανέφερε ότι «τρέχουμε να βρούμε ανθρώπους. Δεν απαντάω. Οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί καμμένοι είναι 76, ακόμα μας λείπουν 40 αγνοούμενοι. Είναι μεγάλος ο αριθμός. Έχει περάσει πολύ ο χρόνος. Όσο περνά ο χρόνος, είναι πολύ άσχημο».

Και πρόσθεσε: «Το κακό έγινε σε πολύ λίγο χρόνο. Ήρθε από την Καλλιτεχνούπολη και άρχισε να χτυπά στον Βουτζά. Εμένα κάηκε το σπίτι μου. Ευτυχώς. Ευτυχώς γιατί όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια φανταστείτε να μην καιγόταν το δικό του. Το να κάνεις δηλώσεις και σαχλαμάρες είναι νωρίς. Όταν θα ξέρουμε πόσα σπίτια έχουν καεί, πόσοι είναι οι νεκροί. Έχουν καεί γύρω στα 1.000 σπίτια».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet