Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου σχολιάζει τον απολογισμό της διοίκησης Μαρκόπουλου
Αυτοδιοίκηση

Η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου σχολιάζει τον απολογισμό της διοίκησης Μαρκόπουλου

Σχόλια για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής Γαλατσίου κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου.

Συγκεκριμένα, η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Ένα 1ο σχόλιο για τον απολογισμό της θητείας της δημοτικής αρχής

Στο έντυπο που κυκλοφόρησε ο κ. Μαρκόπουλος για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής, ανάμεσα στις πολλές σελίδες που αφιέρωσε  για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, το ΠΑΛΑΙ και το άλσος Βεΐκου, «ξέχασε» να αναφέρει τα εξής: ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, προς όφελος του λαού και της νεολαίας του Γαλατσίου, δεν συμβαδίζουν ούτε με το να «πετιούνται» έξω από το ΠΑΛΑΙ οι αθλητικές ομάδες για 2 μήνες μέσα στο καταχείμωνο ελέω Christmas Theater, ούτε με το να «πατάνε» πόδι οι ΠΑΕ στο ανακατασκευασμένο γήπεδο ποδοσφαίρου, ούτε με το να πληρώνει ο κόσμος για τη χρήση του κολυμβητηρίου και του γηπέδου τένις, ούτε με το να παραχωρoύνται οι δημοτικές εγκαταστάσεις για τα διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα αμφιβόλου ποιότητας.

Με λίγα λόγια, δεν συμβαδίζουν με την εμπορευματοποίηση και την ανταποδοτικότητα, τις οποίες και η διοίκηση του κ. Μαρκόπουλου, σε συνέχεια των προηγούμενων, με ζήλο υπηρέτησε αυτά τα 4,5 χρόνια.

Όσον αφορά το αποθεματικό του Δήμου που τόσο διαφημίζει η απερχόμενη διοίκηση, οι εργαζόμενοι έχουν πλέον πείρα και γνωρίζουν πως για να δημιουργούνται τα  πλεονάσματα, κράτους και δήμων, πρέπει να ματώνει το λαϊκό εισόδημα. Τα 4 εκατ. ευρώ περίπου που θα πληρώσουν και φέτος οι Γαλατσιώτες για καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμό, τα 130.000 ευρώ για τους γονείς που πάνε τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό, τα 255.000 ευρώ για όσους αθλούνται σε κολυμβητήριο και τένις, παρέα φυσικά με όλους τους υπόλοιπους άμεσους και έμμεσους φόρους, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet