Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της στο Γαλάτσι
Αυτοδιοίκηση

Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της στο Γαλάτσι

Πολύ μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα στο πολιτιστικό κέντρο «Καμίνι», για τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για την παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο  υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Χαραλαμπίδης κάλεσε σε «αποφασιστική στήριξη του ΚΚΕ παντού, για να δυναμώσει η διεκδίκηση των εργαζομένων, η πάλη για την ανακούφισή τους από τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Στην εκδήλωση μίλησε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Παρουσιάζοντας ο Γρ. Χαραλαμπίδης τους 50 υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης, σημείωσε ότι πρόκειται για «συναγωνιστές από το εργατικό κίνημα, το κίνημα των αυτοαπασχολουμένων, το συνταξιουχικό, το γυναικείο ριζοσπαστικό, το γονεϊκό, το σπουδαστικό κίνημα, αλλά και συναγωνιστές που συμμετέχουν στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους».

Από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, το 36% είναι καινούργιοι υποψήφιοι σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του 2014. Από αυτούς: Το 48% είναι εργατοϋπάλληλοι. Το 8% είναι άνεργοι. Το 16% είναι αυτοαπασχολούμενοι. Το 4% είναι φοιτητές-σπουδαστές. Το 24% είναι συνταξιούχοι.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι στον κεντρικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Φραγκίσκος Κουτελιέρης, καθηγητής στο Πολυτεχνείο Πάτρας και Μπάμπης Ασφής, συνταξιούχος του ΟΑΕΕ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ – δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου από το 1986 έως το 2010, μέλος της Επιτροπής Συνταξιούχων Γαλατσίου. Επίσης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γαλατσίου Χρήστος Σαλταπίδας, πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α., με εξειδίκευση στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο, με πτυχίο στο Αρχηγείο Στόλου και στο ΓΕΕΘΑ, Γιώργος Πάσχος, οικοδόμος, μέλος του Δ.Σ. Παραρτήματος Κέντρου του Συνδικάτου Οικοδόμων, μέλος της γραμματείας της Λαϊκής Επιτροπής Γαλατσίου, πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κατοίκων Άνω Γαλατσίου, Αφροδίτη Πετσίνη, τελειόφοιτη Γαλλικής φιλολογίας, εργαζόμενη στο εμπόριο, μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Γαλατσίου της ΟΓΕ και Βασιλική Δεληγιάννη, εκπαιδευτικός στο 2ο ΕΠΑΛ Αθήνας, μέλος της Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας, που δραστηριοποιείται στο ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Γαλατσίου της ΟΓΕ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αλεξάνδρα Μπαλού, εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, καθώς, ο Χάρης Βουρδουμπάς, εκλεγμένος  το 2014 δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιος πλέον δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, όπως επίσης και ο Ιμπριάλος Μάνθος, δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Επίσης, ο Μουσταφά Αχμέτ, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet