Η Μάρθα Κοράκη επιμένει με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο
Αυτοδιοίκηση

Η Μάρθα Κοράκη επιμένει με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο

Με τον συνδυασμό του δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου, θα κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρίας Διαχείρισης Ακινήτων Δήμου Γαλατσίου, Μάρθα Κοράκη.

Η ίδια αναφέρει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της:

Το Γαλάτσι που αγαπάμε αλλάζει μέρα με την μέρα!

Με συνετές προσπάθειες, πρόγραμμα κι αγάπη σε αυτό που κάνουμε μετατρέπουμε την πόλη μας σε μια πόλη πολιτισμού. Το πολιτιστικό κέντρο Καμίνι έχει εξελιχθεί σε έναν αξιοζήλευτο και φιλόξενο χώρο για γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ιατρικές ημερίδες, εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικά εργαστήρια και αλλά πολλά! Η δανειστική βιβλιοθήκη και ο συνεχής εμπλουτισμός της σε βιβλία αποσκοπεί σε μια βιβλιοθήκη πρότυπο για την Αττική.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ο άνθρωπος όπως εγώ οραματίζομαι όλους τους πολιτικούς της χώρας. Είναι μαχητικός, επίμονος, εργατικός και αποτελεσματικός, με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα! Προσφέρει επί της ουσίας, χωρίς μεγάλα λόγια και κούφιες υποσχέσεις.

Ποια είναι η Μάρθα Κοράκη

Η Μάρθα Κοράκη ζει στο Γαλάτσι με τον σύζυγο της και τους δύο γιούς τους.

Από το 1988 έως και σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με επιτυχία, ως υπεύθυνη Πωλήσεων (3Ε – COCA COLA, Nespresso Nestle, Lavazza), καθώς και στον τομέα της Οινοποιίας).

Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου, μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Από το 2014 έως το 2017 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του 
ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός και Αθλητικός Oργανισμός Βασίλης Παπαδιονυσίου», ενώ είναι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Γαλατσίου. 

Από τον Οκτώβριο του 2017 έως και σήμερα είναι πρόεδρος του Δ.Σ. της Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρείας Διαχείρισης Ακινήτων του Δήμου Γαλατσίου.

Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Γαλατσίου με τον συνδυασμό Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet