Η Μαρίνα Πατούλη στα 20χρονα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων
Αυτοδιοίκηση

Η Μαρίνα Πατούλη στα 20χρονα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ανταποκρίθηκε στο επίσημο κάλεσμα και παραβρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στο δημαρχείο Νίκαιας.

Η κ. Πατούλη ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ομίλου, Ιωάννη Μαρωνίτη, για την τιμητική πρόσκληση και συνεχάρη τον ίδιο αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. για τα 20 χρόνια αξιέπαινης δραστηριοποίησης και ειλικρινούς προσφοράς στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Στο πλαίσιο κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας η κα Πατούλη, αφιερώνοντας το κομμάτι της στην 20ετή δημιουργική πορεία του Ομίλου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Εύχομαι ολόψυχα καλή ευόδωση των σχεδίων σας, δεσμευόμενη ότι ο Όμιλος για την UNESCO Β.Π. θα αποτελεί σύμμαχο και εταίρο των ευρύτερων κοινωνικών σας πρωτοβουλιών, συνεισφέροντας παράλληλα σε κάθε επιστημονική και πολιτιστική προσπάθεια με επίκεντρο τη νέα γενιά».

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. συνομίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους και παρακολούθησε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, που εστίασε στις παραδόσεις της Ελλάδας μέσα από τη λαογραφία και τους χορούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet