Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην εκδήλωση για την επέτειο των 10 χρόνων ΕΟΠΕ
Αυτοδιοίκηση

Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην εκδήλωση για την επέτειο των 10 χρόνων ΕΟΠΕ

Στην εκδήλωση για την επέτειο των 10 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) που έλαβε χώρα στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων παρέστη η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Στη διάρκεια της βραδιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΠΕ, Συμεών Σιδηρόπουλος, παρουσίασε τα πεπραγμένα του Οργανισμού αυτά τα 10 χρόνια και ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις σε εξέχουσες προσωπικότητες.

Για τη συνολική προσφορά της τιμήθηκε η επίτιμη πρόεδρος του ΕΟΠΕ και Εθνική Πρέσβης της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον αθλητισμό, την ανοχή και το «ευ αγωνίζεσθαι», Κατερίνα Παναγοπούλου, την οποία και συνεχάρη η κ. Πατούλη, για τη στήριξή της προς τους νέους επιστήμονες.

Βραβεία απονεμήθηκαν, επίσης, στον πρώην αναπληρωτή γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Σωτήρη Μουσούρη και στην καθηγήτρια Διεθνών Σχέσεων Παρασκευή Νάσκου-Περράκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη βραδιά η κ. Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, δήλωσε:

«Οι φορείς πολιτικής επιστήμης, όπως ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων, προσφέρουν διεξόδους στον πολιτικό επιστήμονα για να βγει από τον μοναχικό δρόμο της ακαδημαϊκής μελέτης και να συνεχίσει σε πρακτικό επίπεδο να εντρυφά στην πολιτική επιστήμη. Ο ΕΟΠΕ συμβάλλει ουσιαστικά στην εκλαΐκευση της πολιτικής επιστήμης και στη δημιουργία παρακαταθήκης μέσα από το πλούσιο ερευνητικό έργο που έχει να παρουσιάσει αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη των νέων επιστημόνων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet