Η συγκινητική επιστολή της δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Αρκιών προς τον πρόεδρο της ΕΝΑ
Αυτοδιοίκηση

Η συγκινητική επιστολή της δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Αρκιών προς τον πρόεδρο της ΕΝΑ

Με μια άκρως συγκινητική επιστολή, η δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου στους ακριτικούς Αρκιούς Μαρία Τσιαλέρα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Παλλήνης Νεκτάριο Καλαντζή για τη δωρεά που έκανε εκ μέρους της ΕΝΑ μιας ελληνικής σημαίας για το σχολείο στους Αρκιούς, με τον έναν μαθητή, τον μικρό Χρήστο και που από σήμερα (03/09/2019) θα κυματίζει στον ιστό της, στο προαύλιο του σχολείου του ακριτικού νησιού.

Αναλυτικά η επιστολή της κυρίας Τσιαλέρα προς τον Νεκτάριο Καλαντζή:

Καλημέρα αγαπητέ Νεκτάριε!

Μεγάλη χαρά πήρε ο μαθητής μου με τη Σημαία!

Ανοίξαμε την συσκευασία μαζί, την ξεδιπλώσαμε ευλαβικά και θαυμάσαμε το τεράστιο μέγεθος της καινούργιας μας Σημαίας και γενικώς χαρήκαμε πάρα… πάρα πολύ! Είμαστε δηλαδή… τρισευτυχισμένοι!!!

Ο Χρήστος μου διάβασε και την επιστολή σου, και του εξήγησα και κάποια πράγματα σχετικά με αυτήν.

Σήμερα κάναμε και την πρώτη έπαρση της φετινής σχολικής χρονιάς, τραγουδώντας φυσικά τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ με περηφάνια, και τώρα πλέον η Σημαία που μας χαρίσατε κυματίζει αγέρωχη πάνω στον ιστό της αυλής του σχολείου μας, εδώ, στο Ακριτικό Σχολείο μας!

Η «ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ»… έκανε το θαύμα της!!!

Σας ευχαριστούμε θερμότατα!

Με εκτίμηση

Η προϊσταμένη του Δ.Σ. Αρκιών

Μαρία Τσιαλέρα

Υπενθυμίζεται ότι η δωρεά της ελληνικής σημαίας στο Δημοτικό Σχολείο των Αρκιών ήταν μέρος της πρωτοβουλίας που είχε μέσα στον Αύγουστο του 2019 η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος, με δωρεά που έκανε δέκα ελληνικές σημαίες σε δέκα ακριτικά μέρη της Ελλάδος (Καστελόριζο, Ορεστιάδα, Σαμοθράκη, Φούρνους, Θάσο, Αρκιούς, Ερείκουσα, Μαθράκι και Οθωνούς).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet