Θεατρικό από τις ομάδες ΚΑΠΗ Δήμου Γαλατσίου στο «Καμίνι»
Αυτοδιοίκηση

Θεατρικό από τις ομάδες ΚΑΠΗ Δήμου Γαλατσίου στο «Καμίνι»

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στις 11.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» οι θεατρικές ομάδες των ΚΑΠΗ Δήμου Γαλατσίου παρουσίασαν επί σκηνής αποσπάσματα ταινιών του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου και πρόσφεραν στιγμές χαράς και γέλιου σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι δύο ομάδες λειτούργησαν στο πλαίσιο του Προγράμματος «Βιωματικά Θεατρικά Εργαστήρια», το οποίο υποστήριξαν, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δύο μεγάλες εταιρείες του κλάδου τους και συγκεκριμένα η εταιρεία ΜΕΓΑ (με τον διακριτικό τίτλο sani sensitive) και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Τη διδασκαλία και την εμψύχωση των ομάδων ανέλαβε η ηθοποιός – θεατρολόγος Ελένη Ορνεράκη.

Πριν από μερικούς μήνες ο Δήμος μαζί με άλλους τέσσερις Δήμους της Αττικής επελέγη από τις εταιρείες αυτές να συμμετάσχει στο  πρόγραμμα αυτών και η ανταπόκριση των μελών των ΚΑΠΗ ήταν άμεση.

Στόχος του προγράμματος ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου, οι συμμετέχοντες να περάσουν όμορφα, να λειτουργήσουν ομαδικά, να νιώσουν την ελευθερία της έκφρασης και να καλλιεργήσουν ικανότητες έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων, να προσθέσουν χαρά στην καθημερινότητα τους , να εξασκήσουν την μνήμη τους  κ.α.

Μιας και βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα στο τέλος της γιορτής ακούστηκαν παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων από τη χορωδία των ΚΑΠΗ και όλοι μαζί ευχήθηκαν καλές γιορτές.

Θερμά συγχαρητήρια στα μέλη των ομάδων και σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου γενικότερα έδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου, Οικονόμου Ιωάννης, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία ΜΕΓΑ και το σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ και ευχήθηκε να εφαρμόζουν πάντα τέτοιες πρωτοπόρες και κοινωνικές πρωτοβουλίες που εκπέμπουν αισιοδοξία, βελτιώνουν τη ζωή των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας και συμβάλλουν στην ενεργό γήρανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet