Δ. Παπαστεργίου: Όλες οι πολιτικές δυνάμεις να συμβάλλουν ώστε να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα των Δήμων
Θεσμικοί Φορείς

Δ. Παπαστεργίου: Όλες οι πολιτικές δυνάμεις να συμβάλλουν ώστε να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα των Δήμων

Το προεδρείο της ΚΕΔΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Παπαστεργίου, συναντήθηκε σήμερα (12/5) με τους τομεάρχες Υποδομών – Μεταφορών και Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά από πρωτοβουλία των δεύτερων. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι δυσκολίες στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λόγω της αύξησης των τιμών πρώτων υλών και τον κίνδυνο απώλειας χρηματοδοτήσεων.

Ειδικότερα, στη συνάντηση εκ μέρους της ΚΕΔΕ, εκτός του προέδρου Δημήτρη Παπαστεργίου, συμμετείχαν ο α΄ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο β΄ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και ο γενικός διευθυντής της ΚΕΔΕ Γιάννης Καραγιάννης.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχαν οι Νίκος Παππάς, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, ο Χρήστος Γιαννούλης, αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών και ο Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, αναπληρωτής τομεάρχης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βουλευτής Ευβοίας.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet