Η δράση «Καθαρή Εβδομάδα» εξαπλώνεται στην Ελλάδα για το μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλους τους ανθρώπους της Καθαριότητας
Θεσμικοί Φορείς

Η δράση «Καθαρή Εβδομάδα» εξαπλώνεται στην Ελλάδα για το μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλους τους ανθρώπους της Καθαριότητας

H «Καθαρή Εβδομάδα», η πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), σε συνεργασία με την Kärcher Ελλάδος, ξεκίνησε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, με στόχο να ευχαριστήσει όλους όσους συμβάλλουν καθημερινά στο να φροντίζουν οι πόλεις μας να είναι καθαρές. Μία δράση αναγνώρισης προς όλους τους καθημερινούς ήρωες της καθαριότητας, λέγοντας τους ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που διατηρούν τα πάρκα, τις πλατείες, τους δρόμους και κάθε σπιθαμή δημόσιου χώρου καθαρό και φιλικό προς τους πολίτες.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε σχετικά:

«Η “Καθαρή Εβδομάδα”, η πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος με τη πολύτιμη συμβολή της Kärcher, έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά να τιμήσει τους ανθρώπους των Δήμων, που είναι κάθε μέρα εκεί, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και φροντίζουν για τις καθαρές πόλεις μας.

Η κίτρινη καρδιά ανάβει σε όλη την Ελλάδα και σηματοδοτεί την ευγνωμοσύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας προς το έργο των υπαλλήλων της υπηρεσίας καθαριότητας».

Όπως αναφέρει η ΚΕΔΕ, η Kärcher Greece, ως ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα καθαρισμού εδώ και 30 χρόνια, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στέκεται αρωγός στη δράση και την πρωτοβουλία «Καθαρή Εβδομάδα» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος προβάλλοντας το κοινωνικό της προφίλ και την ευαισθητοποίησή της σε δράσεις κοινής ωφέλειας.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ για την «Καθαρή Εβδομάδα»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet