Η ΚΕΔΕ διαψεύδει εκ νέου τη σύνδεσή της με την εφημερίδα «ΚΕΔΕnews»
Θεσμικοί Φορείς

Η ΚΕΔΕ διαψεύδει εκ νέου τη σύνδεσή της με την εφημερίδα «ΚΕΔΕnews»

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) επανέρχεται στο θέμα της κυκλοφορίας εντύπου με την ονομασία «ΚΕΔΕnews», δημοσίευμα της οποίας έχει προκαλέσει σχόλια και δημοσιεύσεις σε διάφορα ΜΜΕ και χώρους κοινωνικής δικτύωσης.

Η ΚΕΔΕ διευκρινίζει, για άλλη μια φορά, ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με το έντυπο και την αντίστοιχη ιστοσελίδα, ενώ επαναλαμβάνει ότι θα προσφύγει και νομικά για τη χρησιμοποίηση του «παραπλανητικού» τίτλου.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη ανακοίνωση είχε κάνει η ΚΕΔΕ με αφορμή την εξώδικη διαμαρτυρία της προς την εφημερίδα.

Ειδικότερα, στη νέα ανακοίνωσή της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος αναφέρει:

Με αφορμή μια σειρά από αναρτήσεις σε ιστότοπους στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και το περιεχόμενο σημερινής (6/4) ανάρτησης στην ιστοσελίδα tvxs.gr με τίτλο «Πιάνουν τόπο τα εκατομμύρια της Κυβέρνησης στα ΜΜΕ», στο οποίο γίνεται αναφορά στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και στη δήθεν σχέση της με την έκδοση και τον ιστότοπο με διακριτικό τίτλο «KEDEnews», θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε άπαξ ότι:

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) δεν έχει καμία σχέση με την εφημερίδα και τον ιστότοπο «KEDEnews». Έχει μάλιστα αποστείλει εξώδικο στις 7 Φεβρουαρίου 2020 στην ιδιοκτησία του εν λόγω εντύπου, όπου της ζητά να σταματήσει να χρησιμοποιεί παραπλανητικά τον εν λόγω τίτλο. Ενώ θα προσφύγει και στη Δικαιοσύνη για να βάλει τέλος στην περαιτέρω παράνομη χρήση του ονόματος της ΚΕΔΕ.

Η ΚΕΔΕ, σε κάθε περίπτωση, διαχωρίζει πλήρως τη θέση της σε σχέση με τα όσα γράφονται στην συγκεκριμένη εφημερίδα, αφού δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση και με οποιονδήποτε τρόπο μέσο έκφρασης του θεσμικού οργάνου της αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet