Η πολιτική και οι πόροι συνοχής στo επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Δήμων
Θεσμικοί Φορείς

Η πολιτική και οι πόροι συνοχής στo επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Δήμων

Η πολιτική και οι πόροι συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων στη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Δήμων, που συνδιοργάνωσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών και η Κομισιόν, αλλά και στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Απόστολος Τζιτζικώστας και η επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων της Ε.Ε., Elisa Ferreira, στο κτήριο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες.

Οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Ferreira πραγματοποίησαν την έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Δήμων, στην οποία συμμετείχαν πολλοί ευρωβουλευτές, περιφερειάρχες και δήμαρχοι, από όλη την Ευρώπη.

Βασικό αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η πολιτική και οι πόροι συνοχής της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη διάρκεια της συζήτησης ανακοινώθηκαν τα πρώτα προσωρινά αποτελέσματα της εφαρμογής της πρωτοβουλίας Coronavirus Response Investment Initiative (CRII) και της Coronavirus Response Investment Initiative Plus (CRII+).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet