Μελέτη για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας παρέδωσε η ΕΕΤΑΑ στον Δήμο Σικίνου
Θεσμικοί Φορείς

Μελέτη για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας παρέδωσε η ΕΕΤΑΑ στον Δήμο Σικίνου

Η ΕΕΤΑΑ, στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο ρόλο της ως τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος των ΟΤΑ, τονίζει ότι αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της και στέκεται αρωγός σε κάθε αίτημα των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει ως σκοπό την τοπική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 παραδόθηκε στον δήμαρχο Σικίνου Βασίλη Μαράκη ο πλήρης φάκελος της μελέτης με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Σικίνου», από τον πρόεδρο και τη διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) Δημήτρη Μαραβέλια και Παναγιώτα Παναγιωτάκου αντίστοιχα.

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης της Εταιρείας και του Δήμου Σικίνου.

Στη συνέχεια, ο Δήμος θα υποβάλλει τη συγκεκριμένη μελέτη για ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η υλοποίησή του. Κατόπιν αυτού, η ΕΕΤΑΑ θα προχωρήσει στη διαδικασία δημοπράτησης του έργου, ώστε να αναδειχθεί ο ανάδοχος για την κατασκευή του.

Αξίζει να τονισθεί ότι, η ολοκλήρωση υλοποίησης, αυτού του έργου, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της Σικίνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet