Νέα Αυτοδιοίκηση: Γιατί καταψηφίσαμε το ψήφισμα της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στο συνέδριο του Βόλου
Θεσμικοί Φορείς

Νέα Αυτοδιοίκηση: Γιατί καταψηφίσαμε το ψήφισμα της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στο συνέδριο του Βόλου

Στην καταψήφιση του ψηφίσματος που παρουσίασε η παράταξη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στο τέλος των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου στον Βόλο προχώρησε η αυτοδιοικητική παράταξη Νέα Αυτοδιοίκηση, αιτιολογώντας την απόφασή της με σειρά επιχειρημάτων που ανέπτυξε στο σώμα των συνέδρων ο επικεφαλής της Γιώργος Ιωακειμίδης, δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

«Στο ξεκίνημα της νέας διοίκησης, τον Νοέμβριο του 2019» -είπε, μεταξύ άλλων  ο επικεφαλής της Νέας Αυτοδιοίκησης- «και παρ΄ ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ΚΕΔΕ αποκλείστηκε όλη η αντιπολίτευση από τη σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η παράταξή μας ήταν ιδιαίτερα ανεκτική απέναντι της και σε πολλές περιπτώσεις υποστηρικτική στα βήματα της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης, της δώσαμε μια ακόμη ευκαιρία, εκμαιεύοντας τη δέσμευσή της να κινηθεί με μαχητικότητα και επιμονή για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη των Δήμων μας, δίχως, όμως, ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σήμερα, με την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου, του χειρότερου στην ιστορία της ΚΕΔΕ, δεδομένου ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών αρνήθηκε να δώσει λύσεις σε επείγοντα ζητήματα και να εξαγγείλει αποφάσεις που ως ένα βαθμό θα έσωζαν τη… χαμένη τιμή των Δήμων, δώσαμε τέλος στην ανοχή μας, καταψηφίζοντας ένα ψήφισμα με διαπιστώσεις, ευχολόγια και υποσχέσεις». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet