Νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Ηλίας Αποστολόπουλος
Θεσμικοί Φορείς

Νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Ηλίας Αποστολόπουλος

Νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) εξελέγη ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Συγκεκριμένα, συγκροτήθηκε σε σώμα, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΤΑ, το οποίο κατά την πρώτη συνεδρίασή του εξέλεξε ομόφωνα στη θέση του προέδρου τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, και στη θέση του αντιπροέδρου τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, σημειώνει:

Αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη η εκλογή μου ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΚΕ.Ε, Δημήτρη Παπαστεργίου, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Το ΙΤΑ είναι ένας απαραίτητος φορέας της Αυτοδιοίκησης, ο οποίος λειτουργεί ως επιστημονικό εργαλείο για όλους τους δήμους της χώρας. Ουσιαστικά, αποτελεί το think tank της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος – ΚΕΔΕ.

Μέσα από τη σύνθεση του Επιστημονικού & Διοικητικού Συμβουλίου, την αξιοποίηση της γνώσης των επιστημόνων, καθώς και της εμπειρίας των αιρετών που έχουν υπηρετήσει τον θεσμό, θα δουλέψουμε πάνω σε σημαντικά ζητήματα που άπτονται στη λειτουργία του κράτους και στην καθημερινότητα των πολιτών. Στόχος και υπόσχεσή μας είναι να συνεχίσουμε το σπουδαίο έργο του π. προέδρου του ΙΤΑ, του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και να πάμε το Ινστιτούτο ακόμα πιο ψηλά.

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εύχομαι να έχουμε μια καλή και δημιουργική θητεία. Στον αντιπρόεδρο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, δήμαρχο Αμαρουσίου, και στους Αντώνη Γκουντάρα, δήμαρχο Αγιάς, Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης, Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, πρόεδρο ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Κυριάκο Λινάκη, π. μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ, Ξένο Μανιατογιάννη, δήμαρχο Βριλησσίων, Δημήτρη Μπίρμπα, μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ, δημοτικό σύμβουλο Αιγάλεω, Κωνσταντίνο Τζανακούλη, π. μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ, Χρήστο Τσιρογιάννη, μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ, δήμαρχο Αρταίων και Ευστράτιο Χαρχαλάκη, δήμαρχο Κυθήρων.

Το νέο Δ.Σ. του ΙΤΑ (2020-2023)

Πρόεδρος: Αποστολόπουλος Ηλίας, μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ, δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Αντιπρόεδρος: Αμπατζόγλου Θεόδωρος, δήμαρχος Αμαρουσίου

Μέλη:

  • Γκουντάρας Αντώνης, Δήμαρχος Αγιάς
  • Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος, μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ – δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης
  • Καïτετζίδης Ιγνάτιος, πρόεδρος ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας – δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη
  • Λινάκης Κυριάκος, π. μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ
  • Μανιατογιάννης Ξένος, δήμαρχος Βριλησσίων
  • Μπίρμπας Δημήτρης, μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ – δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω
  • Τζανακούλης Κωνσταντίνος, π. μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ
  • Τσιρογιάννης Χρήστος, μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ – δήμαρχος Αρταίων
  • Χαρχαλάκης Ευστράτιος, δήμαρχος Κυθήρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet