Ποια θέματα απασχόλησαν την 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ
Θεσμικοί Φορείς

Ποια θέματα απασχόλησαν την 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ

Υπό τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), Βλάσση Σιώμο, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, με θέμα την σύνταξη της πρότασης της ΚΕΔΕ. προς την Πολιτεία για τα σοβαρά θέματα Πολιτικής Προστασίας που απασχολούν τους Δήμους της χώρας.

Ειδικότερα, στη συνεδρίαση τα συμμετέχοντα μέλη ενημερώθηκαν διεξοδικά για τις προτάσεις της προηγούμενης Επιτροπής για τα σοβαρά θέματα Πολιτικής Προστασίας, καθώς και προτάθηκαν ιδέες και λύσεις προκειμένου να υπάρξει επικαιροποίηση των προτάσεων, η οποία θα είναι καθοριστική στην επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων που απασχολούν τους Δήμους της χώρας μας, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην 1η Συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, συμμετείχαν τα μέλη της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ και χαιρετισμό απηύθυνε ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Καφαντάρης.

Ο κ. Σιώμος, μετά το πέρας των ομιλιών των συμμετεχόντων, δήλωσε:

«Στη σημερινή 1η Συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ κατατέθηκαν προτάσεις και συζητήθηκαν με τρόπο αναλυτικό τα θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία και απασχολούν τους Δήμους όλης της χώρας. Εξαιρετικοί συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί με τεράστιες γνώσεις και εμπειρία από όλη την Ελλάδα, με επιστημονική και τεχνοκρατική στήριξη από άριστους επιστήμονες με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Ευθύμη Λέκκα θα καταρτίσουν την πρόταση της ΚΕΔΕ προς την Πολιτεία προκειμένου να δοθούν λύσεις στα τεράστια θέματα που αφορούν την περαιτέρω αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας στους Δήμους της χώρας μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet