Συνάντηση προέδρου του ΙΤΑ με τον υπεύθυνο Έργου του Συμβουλίου της Ευρώπης
Θεσμικοί Φορείς

Συνάντηση προέδρου του ΙΤΑ με τον υπεύθυνο Έργου του Συμβουλίου της Ευρώπης

Συνάντηση με τον κ. Cezare Colombo, υπεύθυνο Έργου του Συμβουλίου της Ευρώπης, από το Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για τις Μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΙΤΑ και δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, την Παρασκευή 6/03.

Ο κ. Colombo συνεχάρη τον κ. Αποστολόπουλο για τα νέα του καθήκοντα και εξέφρασε την επιθυμία του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ), της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Για τον σκοπό αυτό συζητήθηκαν σειρά από ζητήματα που αφορούν στο Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση, στην Ακαδημία Ηγεσίας και σε περαιτέρω δυνατότητες διασυνοριακής συνεργασίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Αποστολόπουλος, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το Συμβούλιο της Ευρώπης, αφού μόνο θετικά μπορούμε να αποκομίσουμε από μια τέτοια συνεργασία. Είναι μια διαδικασία η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική για τους δήμους μας και φυσικά δημιουργεί κίνητρα για όσα πρέπει να γίνουν για μια υποδειγματική Τοπική Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του πολίτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet