Συναντήσεις της ΚΕΔΕ με Μ. Χριστουδουλάκη, Δ. Κουτσούμπα και Κ. Βελόπουλο
Θεσμικοί Φορείς

Συναντήσεις της ΚΕΔΕ με Μ. Χριστουδουλάκη, Δ. Κουτσούμπα και Κ. Βελόπουλο

Τον κύκλο συναντήσεων με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων άνοιξε χθες, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), προκειμένου να τα ενημερώσει για τις αποφάσεις που έλαβε στο πρόσφατο συνέδριο και για τα άλυτα προβλήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα, αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρός της, Δημήτρης Παπαστεργίου, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ., Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, παρουσίασε τα συμπεράσματα του πρόσφατου συνεδρίου της ΚΕΔΕ και έθεσε τα θέματα που χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης: προσωπικό των ΟΤΑ, οικονομικά των Δήμων, δημοτική αστυνομία, συμμετοχή των Δήμων στον σχεδιασμό του ΕΣΠΑ, επιτάχυνση των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης, καταστατική θέση αιρετών, πολυεπίπεδη διακυβέρνηση, διαχείριση απορριμμάτων, ζητώντας από τα κόμματα να στηρίξουν και να προωθήσουν μέσα από τη Βουλή τη λύση τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συμβολή των Δήμων στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet