Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης σε πολυτελή κατοικία στον Διόνυσο
Αυτοδιοίκηση

Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης σε πολυτελή κατοικία στον Διόνυσο

Εξαρθρώθηκε, από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης σε πολυτελή κατοικία στον Διόνυσο.

Συγκεκριμένα, τις απογευματινές ώρες της 29ης Ιανουαρίου 2018 συνελήφθησαν στον Διόνυσο, από αστυνομικούς, δύο γυναίκες υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 35 και 46 ετών, μέλη του κυκλώματος, που δραστηριοποιούνταν στην εγκατάσταση οργανωμένων εργαστηρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης υδροπονικής μορφής, με σκοπό την παραγωγή και περαιτέρω διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης. Εκτός από τις δύο γυναίκες, αναζητείται τουλάχιστον ένας συνεργός τους.

Έπειτα από ενδελεχή αστυνομική έρευνα, κατάλληλη αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, καθώς και τη δημιουργία «προφίλ» των εμπλεκομένων, διακριβώθηκε η παράνομη δραστηριότητα των μελών του κυκλώματος, ενώ παράλληλα εντοπίσθηκε το παράνομο «εργαστήριο» που λειτουργούσε εντός πολυτελούς κατοικίας στο Διόνυσο.

Από την έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 780 δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα 63 κιλών και 640 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης.

Το προσδοκώμενο κέρδος από την παράνομη αυτή δραστηριότητα εκτιμάται στο ποσό του 1.800.000 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν:

  • Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές
  • Το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ
  • Τέσσερα κινητά τηλέφωνα
  • Πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet